Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Valeriu Gheorghiță anunță că VALUL 4 al pandemiei a INEVITABIL: Varianta DELTA va fi dominantă

Facebook
Valeriu Gheorghiță

Perspectiva unui nou val este cât se poate de clară, iar varianta Delta a tulpinii virale SARS-COV-2 are toate caracteristicile să devină dominantă, anunță șeful campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță.

„Fiecare centru de vaccinare fix va avea ca obiectiv asigurarea de echipe mobile. Este important ca ntr-o perioadă de circa o lună - o lună și jumătate să asigurăm trecerea prin fiecare localitate în parte, pentru că perspectiva unui nou val în special în sezonul rece, în toamnă, este cât se poate de clară și foarte probabil că varianta Delta a tupinii virale are toate caracteristicile să devină dominantă”, spune Valeriu Gheorghiță, conform Mediafax.

El apreciază că este important să fie asigurat accesul la vaccinare a tuturor oamenilor care, evident, și doresc să se vaccineze.

„Vom informa pe toate canalele oficiale reprezentanții autorităților locale, primarii, pentru a colabora cu reprezentanții direcțiilor de Sănătate Publică, în perspectiva accesului la vaccinare și pentru a pune la comun toate resursele de la nivelul județului și local pentru a facilita procesul de vaccinare”, adaugă șeful CNCAV.

Gheorghiță precizează că intenția autorităților este ca echipele mobile să asigure procesul de vaccinare in fiecare localitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.