Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vești PROASTE: 'Nominalizările făcute de Viorica Dăncilă nu vor fi acceptate. CE preferă să intre cu întârziere,decât să aibă un PSDist în rândurile sale'

Guvern
dancila leyen ursula

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a afirmat că nominalizările făcute de Viorica Dăncilă pentru funcția de comisar european nu vor fi acceptate, deoarece Comisia Europeană preferă să întârzie procedura, decât să aibă în echipă un membru PSD. El a adăugat că Dan Nica are probleme de integritate.

„Nominalizările făcute până acum de Viorica Dăncilă nu vor fi acceptate niciuna. Vă spun că CE preferă să intre cu întârziere mai degrabă, decât să aibă un PSDist în rândurile sale. Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european, fiindcă are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a văzut încercând să împiedice ridicarea imunității domniei sale, când procurorii au cerut anchetarea într-un dosar”, a spus Siegfried Mureșan, la Vrancea.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

Liberalul a adăugat că Guvernul Dăncilă nu are credibilitate în Uniunea Europeană.

„ E un Guvern cu zero credibilitate și care nu poate obține nimic pentru români în UE. Ați putut vedea credibilitatea în procedura de numire a comisarului european. Rovana Plumb nu s-a luptat cu nimeni”, a susținut Mureșan.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, marți, după ședința Comitetului Executiv, că Dan Nica rămâne propunerea pentru funcția de comisar european, iar dacă se cere, social democrații au și o propunere de rezervă, o femeie, respectiv pe Gabriela Ciot.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, prin vot, că Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi nu sunt apți pentru funcția de comisar european. Comisia a trimis o scrisoare către președintele PE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.