Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Veste cruntă pentru o vedetă care a făcut furori în România: Are cancer în stadiul 4 și vrea să își vândă bunurile

Imdb
beverly hills

Shannen Doherty, celebra actriță din serialul "Beverly Hills, 90210", a primit diagnosticul de cancer în stadiul 4 și a anunțat că intenționează să renunțe la o mare parte din bunurile materiale.

În ultimul episod al podcastului său din această săptămână, "Let’s Be Clear With Shannen Doherty", actrița a explicat decizia de a renunța la lucrurile care nu-i mai aduc bucurie.

„Pe mine, cancerul m-a determinat să fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a spus Doherty, adăugând că se gândește cât de greu i-ar fi mamei sale, dacă ea va înceta din viață prima.

Actrița a spus că, deși avea mari speranțe în tratamente medicale care să îi „prelungească” viața, a simțit că „trebuie să facă curățenie, pentru orice eventualitate”.

„Pe mine, cancerul m-a determinat să fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a spus Doherty, adăugând că se gândește cât de greu i-ar fi mamei sale, dacă ea va înceta din viață prima.

Actrița a spus că, deși avea mari speranțe în tratamente medicale care să îi „prelungească” viața, a simțit că „trebuie să facă curățenie, pentru orice eventualitate”.

Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015, însă a intrat în remisie în 2017. În 2020, a dezvăluit la emisiunea "Good Morning America" că boala a recidivat, ajungând în stadiul 4, ceea ce indică faptul că s-a extins dincolo de locul său inițial.

"Doherty a declarat: „Nu vreau să fie copleșită de lucruri”

"Doherty a declarat: „Nu vreau să fie copleșită de lucruri”, referindu-se la mama ei. „Nu doresc să aibă patru depozite pline cu mobilier doar pentru că eu am o obsesie pentru asta”.

Actrița din „Charmed” a mărturisit că a „adunat atât de multe lucruri” din pasiunea ei pentru achiziționarea de mobilier de epocă, iar toate aceste articole au rămas doar în depozit."

"E nevoie să am trei mese în sufragerie? Răspunsul este nu, niciunul dintre noi nu are cu adevărat nevoie de toate lucrurile pe care le avem", a declarat ea.

Doherty a adăugat că speră să vândă toate lucrurile de care nu are nevoie pentru a avea bani să facă excursii și să-și creeze mai multe amintiri alături de cei dragi.

„Pot să o iau pe mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani în plus și nu voi folosi economiile mele, care vor asigura îngrijirea celor rămași, după ce eu voi fi plecată”, a mărturisit artista.

Actrița în vârstă de 52 de ani a spus că i-a luat timp să se împace cu ideea de a-și vinde bunurile.

„Se simte ca și cum ai renunța la ceva care a fost foarte special și important pentru tine. Dar știi că este lucrul corect de făcut și că îți va oferi un sentiment de pace și de calm pentru că îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă”, a mai dezvăluit Doherty.

În SUA, aproximativ 240.000 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer la sân, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Simptomele obișnuite ale cancerului de sân includ un nodul dur, nedureros în jurul sânului, secreție de la mamelon și aspectul de coajă de portocală pe sân.

Unul dintre primele seriale străine transmise în România după 1990

Producţia a avut premiera în 1990, în data de 4 octombrie, la postul de televiziune Fox, şi la scurt timp a început să fie difuzat şi la noi în ţară.Producţia are 10 sezoane şi 292 de episoade, ultimul fiind transmis în luna mai 2000. Serialul urmăreşte povestea fraţilor adolescenţi Brenda (Shannen Doherty) şi Brandon Walsh (Jason Priestley).

Aceştia se mută în Beverly Hills, în unul dintre cele mai bogate cartiere din lume, iar primele zile la liceu vin şi cu o mulţime de probleme pentru cei doi, pentru că nu au prieteni.Totul se schimbă atunci când îşi fac apariţia în viaţa lor alți tineri - Steve, Andrea, Kelly şi Donna, alături de care vor forma o gaşcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.