Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Vești bune pentru șoferi: mini-centura ocolitoare a Râmnicului o să fie modernizată

Radu Pop
constantin rădulescu

Mini-centura Râmnicului, mai exact DJ 703 L, intră în renovare! Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Valoarea totală a proiectului este de 42.371.652,33 lei (cca 8,6 milioane euro), transmite șeful CJ Vâlcea.

„Modernizăm mini-centura ocolitoare a Râmnicului - DJ 703 L!

Am semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare privind modernizarea drumului județean 703 L.

Este vorba despre mini-centura ocolitoare a Râmnicului, drum care porneşte din orașul Călimănești – Jiblea Veche (DJ 703G) și se continuă pe teritoriul comunei Dăești, până în satul Fedeleșoiu, la intersecția cu DJ 703F.

Prin proiect, pe lângă asfaltarea celor cca 12 km cât măsoară drumul, se vor reabilita și podurile aflate pe traseu, se vor amenaja podețe de acces către proprietăți, rigole betonate și altele, astfel încât să avem un drum modern, de la un capăt la altul.

Urmează procedura de licitație, apoi proiectarea și execuția lucrărilor, termenul de finalizare a proiectului fiind de 24 de luni.

În scurt timp, vom reveni la Ministerul Dezvoltării, pentru semnarea celui de-al doilea contract cu finanțare prin PNI Anghel Saligny - modernizarea Drumului Loviștei (DJ 703 H)”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.