Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta acuză: 'Tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri'

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marţi, la Slatina, că partidul său reprezintă un proiect pe termen lung, iar pe 27 septembrie "se pune fundaţia" pentru viitor.

Victor Ponta a fost prezent în municipiul Slatina şi în mai multe localităţi din judeţ pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile locale, fiind însoţit de candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Mihai Niţă, de candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, Marius Bălaşa, precum şi de alţi candidaţi din oraşe şi comune.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

"Am venit la Slatina să-mi exprim sprijinul pentru Marius Bălaşa, pentru Mihai Niţă, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru toţi candidaţii Pro România. Sunt convins că pe data de 27 septembrie punem fundaţia pentru viitor şi prin aleşii noştri locali, primari, viceprimari, putem să construim ceea ce ne dorim pentru 2024", a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a susţinut că anul 2021 va fi unul de criză, aşa cum s-a întâmplat în 2011.

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar

"Deşi tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri în România, Pro România are candidaţi foarte buni. Pro România e un proiect pe termen lung, nu e doar pentru 27 septembrie. Vrem în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte Guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021 decât au trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2011, din păcate o să ne amintim, văd aceleaşi greşeli, 'nu sunt bani, nu avem bani, aia nu putem', dar în acelaşi timp aceleaşi afaceri, aceleaşi aranjamente, iar în 2012 şi o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuşi România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022 - 2023 românii să sufere mai puţin şi să ieşim mai repede şi uşor din perioada de criză", a mai spus Victor Ponta.

Citește și: Ciolacu: ‘Facem un ultim apel către organele abilitate să se autosesizeze în cazul domnului Nicușor Dan’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.