Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta anunță APOCALIPSA, după demisia Vioricăi Dăncilă și ungerea ca șef a lui Marcel Ciolacu: 'Dacă PSD nu-și revine, nu o să câștige niciun oraș'

Victor Ponta a analizat, luni seara, la TVR, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache, noile evoluții din PSD. Ponta a considerat că o eventuală preluare a partidului de către Marcel Ciolacu nu e cea mai rea variantă, dar ar aprecia mai mult dacă Sorin Grindeanu ar ajunge șeful partidului din care a fost exclus.

Ponta crede că viitorul nu sună deloc bine pentru PSD, dacă nu se schimbă rapid.

Citește și: Oreste îl ‘curentează’ pe Mircea Badea, după victoria lui Klaus Iohannis: Bravo, 5 secunde, ai înfrânt și de data asta!

”Nu cred că mai e valabil și e de bun simț (n.r. ca Viorica Dăncilă să fie demisă doar prin CEX). Eu nu am vrut să cred până în ultima zi că Liviu Dragnea va pleca la închisoare din funcția de președinte. Marcel Ciolacu e mai structurat la minte. E o tranziție civilizată, asta, hai, că îți dau ceva, dar să pleci.

Evident că îi iau locul cei care o lăudau, care erau în jurul ei. De ce au pus-o să candideze? Ca să îi ia locul, evident. Dacă PSD nu își revine, nu o să câștige niciun oraș reședință de județ. Dacă nu schimbi rapid modul de a face politică, după Dragnea și Dăncilă...

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

Dacă nu o fac ei, să se lepede de baroni, o să o facă oamenii la vot, în iunie. PSD, în ultimii ani, s-a reîntors la PRM-ul anilor 2000.

Ar fi foarte bună cooptarea lui Grindeanu. Pe mine m-au exclus din PSD pentru că am zis să nu îl dea jos pe Grindeanu. Ar fi o față curată, luminoasă. PSD reformat va rămâne cu 100 de parlamentari din 200.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: PNL anunță că a dat o imensă lovitură în Capitală! Cifre explozive .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.