Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta, atac furibund la Ciolacu, chiar în orașul președintelui PSD: 'Nu văd norodul de tagma jefuitorilor care se lipesc, se ventuzează'

Pro Romania
Victor Ponta

Președintele PRO România, Victor Ponta, a făcut o vizită la Buzău, orașul lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, și a ținut să transmită un mesaj ferm cu privire la relația cu partidul pe care l-a condus timp de 5 ani. Fostul premier l-a acuzat că ține în brațe „tagma jefuitorilor”.

„PRO România merge cu candidați proprii. Nu facem alianță cu PSD sau cu alte partide. Vom avea candidați în toate cele 87 de unități administrative din județ și liste complete. Sunt convins că, la Buzău, rezultatul PRO România, față de nivelul național, va fi unul dintre cele mai bune.”, a transmis Ponta.

Citește și: Scandal între deputatul Ungureanu și ministrul Costache în timpul audierilor : ‘Speram să nu deveniți politician’

Președintele Pro România nu a ratat ocazia unei înțepături la adresa liderului PSD chiar la el acasă: „Problema lor nu e președintele; problema lor e tagma jefuiturilor lipiți de Dragnea, lipiți de Dăncilă, lipiți de Ciolacu acum. Și faptul că nu văd norodul de tagma jefuitorilor care se lipesc, se ventuzează”.

Pe de altă parte, Victor Ponta a recunoscut că a avut discuții cu președintele interimar al PSD pe tema unei posibile colaborări la Buzău, dar a decis să nu se alieze cu social-democrații, motivând că în fostul său partidul au mai rămas oamenii lui Dragnea și Dăncilă.

„I-am spus, încă odată, că noi, cei din PRO România, nu facem înțelegeri cu cei care au vândut și vând PSD-ul la bucată. Pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă și pe vremea lui Ciolacu. (…) La conducerea PSD se schimbă președinții, dar răm'n aceeași care fac jocurile. Nașii sunt aceiași. Sper că domnul Ciolacu nu vrea să se căsătorească, pentru că nașii sunt acolo. Șefii de campanie ai lui Dăncilă sunt tot șefi de campanie și acum. Ce s-a schimbat cu adevărat? A, că se mai schimbă președinții? O să îl schimbe și pe Ciolacu, și o să răm'nă tot nașii lui Dragnea și șefii de campanie ai lui Dăncilă.”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.