Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta continuă să rupă PSD: 'Am rămas doar noi ca alternativă, la dedinozaurizarea politicii. Nu au alternative, nici în PSD sau USR'

Inquam Photos / Octav Ganea
Victor Ponta

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, la Constanţa, că în perioada 2020-2024 partidul va fi, de principiu în opoziţie, iar în acest interval "va creşte", potrivit Agerpres.

Citește și: EXCLUSIV Ecaterina Andronescu pune la zid Guvernul Orban: ‘Măsurile vin foarte târziu!’

"În sfârşit sunt fericit că susţin pe cine trebuie. Sunt foarte mândru de candidaţii Pro Romania în Constanţa şi chiar cred că reprezintă o speranţă în viitor. Am rămas doar noi ca alternativă, la dedinozaurizarea politicii româneşti, în rest, constănţenii nu au alternative, nici în PSD sau USR. Sunt convins că oraşul are un potenţial uriaş care nu a fost valorificat. Este un judeţ bogat, dar împărţit în diferite grupuri de interese. Cu siguranţă vom avea mai mulţi consilieri judeţeni sau locali. Nu ne deranjează să fim în opoziţie, pentru că vom creşte. De principiu, în 2020-2024 vom construi şi vom fi în opoziţie", a spus Ponta, la Constanţa, cu ocazia prezentării candidaţilor la alegerile locale din 27 septembrie.

Citește și: Ministrul Educației a făcut noi precizări! În ce condiții vor începe școlile

În privinţa alianţelor postelectorale, liderul PRO România a spus că, pe plan local, aleşii vor avea libertatea să voteze proiectele pe care le apreciază a fi în folosul comunităţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.