Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta: 'Dănileț e un clovn, un clovn total, un personaj de râzi de el. Nu poți să ai încredere în justiție și să pui să aplice legea o caricatură'

danilet scufundari

Controversatul judecător Cristi Dănileț, devenit celebru și pentru declarațiile sale controversate în ceea ce îi privește pe creștinii care, din motive de libertate de conștiință, ar refuza să oficieze mariajul gay, a fost exclus, până la urmă, din magistratură de CSM. Victor Ponta, fost premier și fost ministru interimar al Justiției, l-a numit ”clovn nebun” pe magistratul care a făcut de râs justiția prin comportamentul său.

Ponta a spus că CSM ar fi trebuit să îl dea afară mai demult pe Dănileț, dar nu a avut curaj.

Citește și: VIDEO Victor Ponta, despre scandalul cu Diana Șoșoacă: 'Ce a făcut jurnalista a fost circ, circ'

”Dănileț e un clovn, un clovn total, un personaj de râzi de el. Nu poți să ai încredere în justiție și să pui să aplice legea o caricatură. Șoșoacă pare o persoană serioasă. Nu mai comentez, văd că e periculos, știe karate. Dacă e clovn, să se apuce de altceva.

Era un motiv clar de dat afară din magistratură (n.r. ). Acest gen de clovn, de persoane iresponsabile, acest clovn nebun, a fost tot timpul instrumentul perfect pentru acești indivizi care își făceau treburile politice. De ce l-au dat afară acum și nu atunci? De fricoși!

Te duci la Dănileț să îți facă dreptate? El poate să facă un show, o emisiune, să facă echipă cu Diana Șoșoacă. Nuțu Cămătaru respectă legea față de ”Portocală”. La limbaj e mai elevat decât ”Portocală”.”, a spus Victor Ponta la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: Cristi Danileț - Un caz de studiat | De ce a fost sancționat, de fapt, judecătorul .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.