Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta face mișto de candidații din PSD auto-propuși la prezidențiale: 'E o glumă proastă! O să vedem un tur doi între Iohannis și Barna'

ponta pro romania

Victor Ponta face mișto de foștii colegi din PSD care vor să candideze la prezidențiale. În ședința CEX de joi, Șerban Nicolae a anunțat că vrea să candideze împotriva lui Klaus Iohannis, el adăugându-i-se lui Liviu Pleșoianu, care a precizat încă din 2018 că va candida.

Ponta spune că discuțiile din PSD sunt glume proaste și a profețit că Dan Barna și Klaus Iohannis vor intra în finala pentru Cotroceni. El a lăsat să se înțeleagă că Pro România o va propune pe Corina Crețu la prezidențiale și și-ar dori ca PSD să o susțină, alături de ALDE.

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

”Am văzut discuțiile despre candidații auto-propuși de la PSD. Ajutor mai mare, nu există. E o glumă proastă. Dacă stânga ar vrea să se unească, să vină cu un candidat bun, i-am crea probleme lui Iohannis. Altfel, cu glume din astea, hai, cine vrea să candideze, ridicați mâna, ca asta, Iohannis se va lupta doar cu USR. Pro România are un candidat la prezidențiale pe care cei din PSD îl cunosc, îl respectă, cei de la ALDE, la fel. Poate e prematur acum, dar până în septembrie poate le vine mintea la cap, și vom avea un candidat comun pe partea de centru-stânga. Poate nu îl batem pe Iohannis, dar putem intra în turul 2. ALDE a avut un candidat, dar a avut un rezultat prost și nu mai are. O să vedem un tur 2 între Iohannis și Barna. E rău ca România să nu aibă o opțiune de centru-stânga.”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Citește și: A comis-o pentru prima dată de la condamnarea lui Dragnea! Ce a putut să zică Viorica Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.