Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Victor Ponta: La 60 de morți la Colectiv, Iohannis mi-a cerut demisia. Acum mor zilnic câte 60 de oameni și nu e nimeni responsabil

Fostul premier Victor Ponta s-a declarat deranjat, miercuri, la Antena 3, de gestionarea de către Guvern și Cotroceni a pandemiei de coronavirus.

Mie mi-a cerut Klaus Iohannis demisia pentru 60 de oameni nevinovați care au murit la Colectiv. Mi-am dat demisia. Azi mor peste 60 de oameni zilnic (din cauza COVID-19) dar Klaus Iohannis nu-i mai cere nimănui demisia, nu e nimeni responsabil, nu e nimeni vinovat. Ne spun că se descurcă bine? Înseamnă că dacă se descurcau rău muream toți, sau cum?”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

  • Context: Alte 66 de persoane (38 de bărbați și 28 de femei) infectate cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore, numărul total al deceselor în România ajungând la 5.601, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani; 1 deces la categoria de vârstă 40-49 de ani; 8 decese la categoria 50-59 de ani; 14 la categoria de vârstă 60-69 ani; 23 la categoria de vârstă 70-79 ani şi 19 decese la categoria de peste 80 de ani. Toți au prezentat comorbidităţi.

Citește și: SONDAJ CURS - Intenția de vot pentru partide la alegerile parlamentare .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.