Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta, la România TV, despre episodul în care Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță au vorbit despre DRAGOSTE: 'Era și Dragnea acolo'

ponta kovesi

Victor Ponta a comentat, joi seara, la România TV, declarațiile de martor pe care le-a dat procurorilor în dosarul deschis la SIIJ și care o vizează pe Laura Codruța Kovesi. Fostul premier a spus că și Liviu Dragnea lua parte la discuții, iar la una dintre ele, în care se sărbătorea ziua de naștere a cuiva, actualul șef al PSD le-a cerut lui George Maior și Florian Coldea să îl ajute să scape de dosarele penale pe care le avea. Episodul relatat de Ponta avea loc în 2014.

”Eram împreună cu domnul Dragnea, care nu a fost audiat, dar și cu domnul Oprea, care a fost audiat. Tot ce am spus este adevărat. Se întâmpla în 2014, acel episod, după ce domnul Dragnea tăia porcul la SRI cu doamna Kovesi. Eram toți, în 2014, la ziua cuiva de naștere, era și domnul Dâncu. Eu am fost de nenumărate ori la sediul SRI, l-am luat și pe domnul Dragnea, în calitate de iubitor al lui domnul Maior și al lui domnul Coldea. Domnul Dragnea era neinvitat, dar venea acolo, își dorea să fie acolo. La acele întâlniri private nu s-a discutat despre dosare, cu o singură excepție. Domnul Dragnea le-a cerut ajutorul lui Maior și Coldea, și a spus că nu e normal ca el să aibă dosare.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Cutremur pe piață! Opoziția anunță că Liviu Dragnea a concediat azi zeci de mii de oameni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.