Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă anunță că PSD NU SE DUCE la consultările cu Klaus Iohannis: 'Dacă se duce cineva, se duce fără mandat'

sursa FOTO: Inquam
dancila motiune

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă. Conform programului, PSD ar trebuie să se prezinte ultimul, de la ora 14.30.

Viorica Dăncilă a anunțat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că PSD nu va merge la consultări. Ea a precizat că dacă vreun coleg din PSD va merge, o va face fără mandat de la partid.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

”Nu (n.r. dacă se duce la consultările de la Cotroceni). De ce să mă duc la Cotroceni? Partidul meu este invitat, ultimul pe listă, ca pondere suntem mai mare, nu suntem totuşi ultimul partid. Vom vedea. Nu se duce partidul. Ca să mă duc la Cotroceni trebuia să avem un CEX. Eu sper ca nimeni din PSD să nu se ducă, să nu treacă peste această decizie. Nu avem mandat să ne ducem. Pentru ce să ne ducem la Cotroceni? Nu m-am consultat cu colegii, trebuie să avem un CEX, pe care îl avem mâine la ora 18:00. Nu putem să ne ducem fără un mandat al CEX.

Dacă vrem să dăm dovadă de verticalitate și că suntem puternici, mergem înainte, altfel, dacă vrem să luăm poziția ghiocelului, facem altceva. Asta, dacă nu există alți trădători. Dacă organizează un puci, să rămână cu puciul, pentru că trebuie să organizeze un puci”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.