Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă anunță ce miniștri demite: 'Vom lua decizia în CEX' + Când se anunță prezidențiabilul PSD

viorica dancila

Viorica Dăncilă se pregătește să facă remaniere în Guvern, dar decizia va fi luată abia luna viitoare, după ce PSD își va alege un președinte, după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Marți seara, după ce a picat moțiunea de cenzură, la România TV, Dăncilă a enunțat și criteriile prin care va face remanierile.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

”La șase luni vom face o evaluare a măsurilor din programul de guvernare, vom vedea ce mai avem de îndeplinit și bineînțeles o foaia de parcurs. Acum la șase luni se încheie primul semestru și vom face evaluare. După Congres, vom face, în luna iulie, o evaluare pe primele șase luni ale anului.

Ca să putem vorbi despre o remaniere trebui să vin cu o evaluare a îndeplinirii program pe fiecare minister. Se împlinesc 6 luni în acest an de guvernare, voi face o evaluare pe fiecare minister în parte. Eu nu cred că remanierea se poate face pe oameni. Cred că dincolo de oameni trebuie să vedem munca lor, ce au realizat. După ce vom face această evaluare, decizia o vom lua în CEX, voi asculta opinia tuturor colegilor și vom vedea ce vom face în perioada următoare.”, a precizat premierul.

Citește și: Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Dăncilă a vorbit și despre prezidențiabilul PSD, care se va alege în urma unor sondaje.

”Noi vrem ca la sfârșitul lui iulie, începutul lui august, să știm candidatul la prezidențiale.”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.