Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: '5 ani nu prea s-a văzut. Important e să vii cu argumente, nu cu jigniri'

dancila iohannis

Viorica Dăncilă l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, despre care spune că, în mandatul său, nu prea s-a văzut, că spune minciuni și jignește.

"Ei vin cu minciuni, eu voi spune adevărul. Nu mă va opri să spun lucrurile pe care le constat și să spun că 5 ani președintele nu prea s-a văzut.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

Nu mai avem nevoie de dezbinare. Vă spun că trebuie să fie un președinte al tuturor, care să colaboreze cu guvernul, cu parlamentul.

Un președinte activ și unul care să se implice. Aceste lucruri le văd mai toți românii și să confirme comportamentul președintelui. Am discutat cu dl preşedinte Iohannis din punct de vedere institutional (...) Depinde de subiect, dar în marea majoritate dânsul este foarte zgârcit la dialog. Eu l-am văzut posomorât. Poate avea un motiv.

Important e să vii cu argumente, nu cu jigniri și să ții cont de Constituția României, să fii un model pentru ceilalți", a spus Viorica Dăncilă, la "Gândurile lui Cristoiu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.