Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă continuă IRONIILE la adresa lui Klaus Iohannis: 'El a vrut să aibă monolog, să știe întrebările dinainte'

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, la TVR 1, la emisiunea ”România9” moderată de Ionuț Cristache, la a doua sa prezență din această săptămână, după cea de luni, că nu procedează ca președintele Klaus Iohannis, care refuză invitațiile și își trimite reprezentanții, ci se prezintă în fața românilor.

Dăncilă l-a ironizat pe Iohannis pentru ”dezbaterea” avută cu o parte ”aleasă” a presei, spunând că ea a primit 251 de întrebări timp de două ore și jumătate.

Citește și: Umpluți de sânge! Polițiștii au fost rupți în bătaie

”Eu am considerat, din respect, să vin, nu să trimit un reprezentant, așa cum face Klaus Iohannis. El a lăsat democrația la ușă, nu a vrut să participe toate televiziunile la dezbaterea sa. Nu este corect. El a vrut să aibă monolog, să știe întrebările dinainte. El a fost și candidat, și moderator, a făcut și aprecierea că dezbaterea a fost foarte bună, deci a jucat toate rolurile.

Eu nu mă duceam ca să ascult ce are de zis Klaus Iohannis, ci mă duceam pentru o dezbatere. Nu să ascult ce spune despre teme pe care și le-a ales singur. Una era întrebarea, altul era răspunsul. Nu avea nicio treabă ce răspundea cu ce era întrebat. Nu e normal să stabilești tu, candidat la prezidențiale, ce jurnaliști să vină.

Citește și: Rareș Bogdan îi toacă mărunt pe liderii PSD: Acestor biete viețuitoare li se pare o chestiune firească

Eu am făcut o conferință deschisă cu toată presa. Întrebările au venit în rafală, au venit una după alta. Nu știu la câte întrebări a răspuns Klaus Iohannis, dar eu am răspuns la 251 de întrebări.”, a spus Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.