Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, declarații din postura de candidat al PSD la prezidențiale: Anunță PEDEPSE pentru cei care critică partidul și pe ea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Viorica Dăncilă a fost validată, marți, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamnă. Doar doi membri nu au votat-o. la finalul ședinței, Dăncilă a explicat cum a ajuns, deși, în trecut spunea că nu vrea, să fie candidatul PSD la prezidențiale.

Dăncilă a anunțat că cei care o vor critica și vor ataca partidul, în spațiul public, vor fi sancționați de CEX, contrar celor afirmate în trecut, când afirma că nu este de acord cu pedepsele de acest fel.

Citește și: Radu Tudor denunță un atentat la securitatea României! Celebrul jurnalist atacă Guvernul

”Este pentru prima dată când în CEX fiecare membru și-a spus părerea. Am adoptat o rezoluție. În cadrul Comitetului Executiv Naţional, colegii au propus adoptarea unei rezoluţii care să cuprindă un aspect important pentru partidul nostru şi anume faptul că, intrând în logica campaniei electorale, este important ca opiniile noastre, fie că ne plac, fie că nu ne plac - în democraţie trebuie fiecare să îşi exprime liber opinia - să fie spusă în cadrul forurilor statutare, iar cei care vor ieşi în spaţiul public cu diferite afirmaţii, opinii, care să lezeze partidul sau candidatul la prezidenţiale, să fie sancţionaţi în Comitetul Executiv Naţional. Orice pas greșit e un pas pe care îl va deconta partidul. Să dăm dovadă de determinare, corectitudine și unitate.

Cred că putem câștiga aceste alegeri. Am dat un vot și pentru Liviu Pleșoianu, chiar dacă nu e membru al CEX. Am văzut în spațiul public că el vrea să candideze. În BPN e a avut un vot. Tot în BPN, Gabriela Firea s-a retras din această cursă și a spus că e mai important să mergem uniți la aceste alegeri. Liviu Pleșoianu a avut în CEX tot un vot, de la Dumitru Buzatu.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Omul lui Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă! Ieșire, după decizia privitoare la candidatura sa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.