Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, despre un eventual dosar penal: 'Este specific dictaturii, vedem un nou Ceaușescu. Cum să dispară primarii? E înfiorător'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Rareș Bogdan Manfred Weber

Viorica Dăncilă a fost amenințată de Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL, că va da socoteală în fața procurorilor pentru ce a făcut ca premier. Klaus Iohannis a spus, ulterior, că primarii PSD vor dispărea, cerând ca PSD să nu mai fie la putere.

Dăncilă consideră că cei doi au discursuri dictatoriale, și l-a criticat pe președintele României atât pentru declarațiile pe care le face, cât și pentru că nu ia poziție față de ceea ce spun oamenii săi.

Citește și: Viorica Dăncilă a mărturisit- Câte case are fostul premier

”Nu e normal ca un contracandidat al președintelui să fie amenințat cu un dosar penal. Nu îmi e teamă de nimic, mă duc oriunde, dacă mă cheamă procurorii. Vedem un nou Ceaușescu, este specific dictaturii. Unde ați mai văzut acest lucru. Spunea Iohannis că primarii PSD vor dispărea. Cum să dispară? Este înfiorător. Ce facem, îi exterminăm și pe primari, apoi vor fi pensionarii, că spunea domnul Câțu că sunt prea mulți, apoi profesorii, doctorii.

Dacă tu spui că știi ce fac procurorii și contracandidatul tău trebuie să meargă la o dezbatere cu procurorii arată că te implici în justiție. El nu își dorește o justiție independentă, ci una coordonată de el.”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.