Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Viorica Dăncilă îi dă replica lui Dacian Cioloș: 'Nu a făcut nimic pentru țară și știu bine ce vorbesc! Un guvern zero îți vorbește de performanțe'

facebook.com
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă i-a transmis, duminică, lui Dacian Cioloș, că înainte de a vorbi despre performanțe ar trebui să se uite la activitatea lui. Premierul a afirmat că, în calitate de comisar european pentru agricultură, Dacian Cioloș nu a făcut nimic important pentru România.

„Am văzut declarația unui fost premier care îmi reproșează că vorbesc despre performanță. Eu cred că, înainte de a veni cu anumite declarații în spațiul public, trebuie să ne uităm la ceea ce am făcut noi. Și eu primesc lecții de la fiecare cetățean, ascult fiecare cetățean, încerc să înțeleg care este direcția pe care vrea să o aibă acest guvern. Dar în momentul în care un guvern zero îți vorbește de performanțe e cam greu de acceptat. În momentul în care un fost comisar al României pe agricultură și dezvoltare rurală, un portofoliu foarte important pentru România, nu a făcut nimic pentru țară și știu bine ce vorbesc, pentru că în acea perioadă eram membră a Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală în PE, este greu să crezi în aceste cuvinte și în aceste reproșuri. Eu cred că atunci când vii cu anumite acuze să ai anumite rețineri, având în vedere modul în care ai gestionat anumite lucruri în activitatea ta și care, dacă aveai performanță, ascultam despre acest lucru. Dar în momentul în care critici și nu vii cu nimic în loc este greu de ascultat. Dar cel mai ușor este să critici”, a declarat Dăncilă, la Prahova.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a declarat că Viorica Dăncilă nu ar trebui să vorbească despre performanțe, având în vedere modul „catastrofal” în care a condus guvernul.

„Doamna Dăncilă este în poziție să vorbească de performanță? Mai ales la nivel european, după modul catastrofal în care a condus Guvernul până acum și după modul catastrofal în care PSD a guvernat? Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă din acest punct de vedere. După cinci ani de zile ca și comisar european pentru agricultură eu știu un lucru, au crescut subvențiile pentru agricultorii români din momentul acela și subvențiile cu care se laudă acum domnul Daea și se lăuda domnul Dragnea că le plătește agricultorilor români provin din fonduri europene în urma deciziilor care au fost luate pe reforma politicii agricole comune pe care eu am conduso ca și comisar european”, a fost declarația lui Dacian Cioloș.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Reacția liderului PLUS a venit în contextul în care Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că România a avut portofolii importante în Comisia Europeană, dar care nu au adus foarte multe lucruri bune pentru România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.