Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă îl BLOCHEAZĂ pe Klaus Iohannis: DEZVĂLUIRILE făcute cu câteva ore înainte de deschiderea secțiilor în străinătate

dancila iohannis

Cu doar câteva ore înainte de deschiderea secțiilor de votare în străinătate, Viorica Dăncilă face dezvăluiri despre principalul său adversar, Klaus Iohannis. Conform fostului premier, actualul președinte al României a intervenit în justiție, chiar înainte de pronunțarea unei sentințe în procesul caselor de la Sibiu.

Dăncilă a spus în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, că Iohannis are ca scop și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier!

”E un președinte care intervine în justiție. A cerut desființarea Secției Speciale. A fost la instalarea ministrului Justiției, când el are termen pentru casele din Sibiu chiar între cele două tururi de alegeri. Este un semnal clar pentru judecători.

E un președinte care încalcă Constituția. E dictator pentru că vrea toată puterea din România. Are ”guvernul meu”, vrea ”parlamentul meu”, are ”comisarul meu”.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

A spus, la summitul de la Sibiu, că va obține Schengenul pentru România! De ce nu l-a obținut? A fost în SUA, de ce nu a obținut ridicarea vizelor pentru români? Eu văd că mulți își doresc alegeri anticipate, iar dacă Klaus Iohannis va câștiga un nou mandat, va direcționa lucrurile spre alegeri anticipate.”, a spus Viorica Dăncilă la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.