Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă îl desființează pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Este regretabil să aud astfel de declarații. Președintele nu i-a cerut lui demisia, ci mie'

digitalag.ro
dancila tariceanu

Viorica Dăncilă i-a dat replica lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE s-a plâns că premierul nu l-a consultat când a stabilit propunerile pentru postul de comisar european, dar a discutat cu Klaus Iohannis, acuzându-o pe șefa PSD de un blat cu președintele României.

”Este regretabil că aud astfel de afirmaţii. Era normal ca desemnarea pentru comisar european să fie din rândul PSD. Haideţi să ne uităm totuşi la procente şi la modul în care stăm în preferinţele electoratului şi modul în care este reprezentarea în Guvernul României. Eu cred că acest lucru trebuia discutat cu colegii de la PSD. I-am spus domnului Tăriceanu pe cine am desemnat, eu cred că se încearcă de fapt căutarea de motive şi mă nedumereşte faptul că până acum nu au fost aceste ieşiri şi aceste întrebări în spaţiul public, chiar dacă au fost divergenţe, şi este normal să nu avem toţi aceeaşi opinie, dar aceste lucruri s-au discutat în cadrul coaliţiei de guvernare, şi nu prin intermediul presei.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Cred că aceste acuzații sunt total nefondate. E ultimul lucru care s-ar putea avea în vedere, pentru că eu ştiu că de fiecare dată Guvernul României a fost cel criticat, nu a fost ALDE, PSD a fost cel criticat de către preşedintele României. Noi am avut din partea preşedintelui numeroase obstacole de fiecare dată când am numit, am văzut reacţiile domnului preşedinte Iohannis, Guvernul României este cel mai criticat, premierul este criticat, nu l-am auzit pe preşedintele României cerând demisia preşedintelui Senatului. L-am auzit pe preşedintele României cerând de şapte ori demisia prim-ministrului. Dacă asta înseamnă blat pentru unii, pentru mine nu. Eu nu fac blat cu nimeni. Pentru mine este important ca PSD să obţină un scor foarte bun la alegerile prezidenţiale, este important să câştigăm alegerile prezidenţiale şi pentru mine este foarte important să câştigăm încrederea cetăţenilor.”, a declarat Viorica Dăncilă la Craiova.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.