Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă îl DISTRUGE pe Teodor Meleșcanu pentru declarațiile despre Moldova: 'Unii s-au grăbit cu declarațiile'

Viorica Dăncila Benjamin Netanyahu Teodor Meleșcanu Dăncilă Netanyahu Dăncilă

Teodor Meleșcanu a fost umilit, în public, de Viorica Dăncilă, după ce a spus, în cursul zilei de luni, că România e adepta unor alegeri anticipate în Republica Moldova. Marți, MAE a venit cu un alt comunicat, în care a precizat poziția Guvernului față de situația de la Chișinău și în care sprijină noul executiv din Moldova.

Dăncilă i-a spus lui Meleșcanu că s-a grăbit cu declarațiile inițiale și a recunoscut că a discutat ce poziție să aibă România față de situația de peste Prut și cu Klaus Iohannis.

”Cred că unii s-au grăbit cu declarațiile. Am făcut o comisie la nivelul MAE din care fac parte toți factorii de decizie, de la Administrația Prezidențială, de la Guvern, la toți cei care sunt implicați în acest aspect și vom veni cu o poziție comună, o poziție de țară. Am vorbit cu președintele pe această temă.”, a precizat Viorica Dăncilă.

Citește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.