Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă dă drumul, săptămâna viitoare, Fondului de Dezvoltare și Investiții: 'Vreau să nu venim cu promisiuni. Oamenii vor fapte'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, la Mamaia, că săptămâna viitoare se va da drumul Fondului de Dezvoltare și Investiții și acesta va acoperi toată țara. FDI era marele vis al lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD intrat în pușcărie pentru următorii 3 ani și 6 luni.

Viorica Dăncilă a spus, în cadrul unei întâlniri a PSD Constanța, că vor fi continuate proiectele de investiții, iar săptămâna viitoare va porni Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

„De săptămâna viitoare vom da drumul la Fondul de Dezvoltare și Investiții. Vom continua proiectele de investiții și le vom extinde în întreaga țară. Vreau să nu venim cu promisiuni. Oamenii vor fapte, vor lucruri reale. Trebuie să fim uniți”, a spus Dăncilă.

Potrivit Guvernului, Fondul de Dezvoltare și Investiții este destinat finanțării proiectelor de dezvoltare care cuprind investiții sau lucrări de întreținere și reparații curente ale primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară în domenii prioritare precum sănătate, educație, apă și canalizare, rețea de energie electrică și rețea de gaze, infrastructura de transport, salubrizare, rețea de iluminat public, precum și în alte domenii. Fondul se utilizează și pentru proiecte de investiții ale universităților: construcția și modernizarea infrastructurii didactice, de cercetare, a spațiilor de masă și cazare pentru studenți și a centrelor de conferință. Valoarea totală a FDI este echivalentul în lei a 10 miliarde de euro, calculat la data întrării în vigoare a OUG 114/2018. Programul se va derula pe o perioadă de 20 de ani.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.