Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'

sursa FOTO: Inquam
dancila motiune

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat, joi seara, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, întrebată de ce s-a creat imaginea că ar fi proastă, că ”s-a lucrat foarte mult la acest lucru” și s-a speculat. Ea a admis că a făcut greșeli de exprimare.

”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind de ce s-a creat această imagine cum că ar fi proastă.

Citește și: Klaus Iohannis a decretat! Fotograful său a fost decorat

Ea a mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preț mai mare de 800 de euro.

”Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă.

Citește și: Radu Tudor intră în ei: `Nu trebuie să aşteptăm`! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.