Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă spune că nu se teme de eventuale plângeri penale de la PNL: 'Parcă sunt un cor de bocitoare, care se vaită mai tare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Sedinta Guvern

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, susţine, întrebată fiind unde sunt banii despre care PNL susţine că lipsesc, că proiectul de buget a fost realizat astfel încât să se încadreze în deficitul bugetar, ea spunând că guvernul nu a luat ”în calcul” faptul că moţiunea va trece. ”Nici măcar nu au preluat toate ministerele şi au început cu greaua moştenire”, spune Dăncilă.

”Parcă sunt un cor de bocitoare, care se vaită mai tare. Nici măcar nu au preluat toate ministerele şi au început cu greaua moştenire şi faptul că nu găsesc banii. Am făcut proiectul de buget astfel încât să ne încadrăm în deficit. (...) Dincolo de tot acest spectacol pe care-l fac, ar trebuie să ia în serios problemele importate ale acestei ţări, să lucreze la bugetul acestei ţări, la rectificarea bugetară să ducă mai departe lucrurile bune pe care le-am făcut”, a afirmat fostul premier, joi seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier!

Aceasta a argumentat că fostul Executiv nu a luat în calcul posibilitatea că va cădea prin moţiune, atunci când a luat măsurile pe care le-a adoptat.

”Noi nu am luat în calcul că va trece o moţiune şi că acest Guvern va cădea. Noi am luat în calcul să ne ţinem toate promisiunile că ne încadrăm în ţinta de deficit până la sfârşitul anului. Am luat în calcul să continuăm creşterea economică, lucru de altfel reafirmat de către Fondul Monetar Internaţional şi de Comisia Europeană. Deci nu puteam să lăsăm toate aceste lucrruri. Dar când nu ai niciun lucru bun pe care să-l comunici, totdeauna dai vina pe greaua moştenire. Românii s-au cam săturat de greaua moştenire. Dacă doar te vaiţi, vedem că parcă sunt un cor de bocitoare, eu cred că acest lucru nu este benefic pentru români”, a adăugat Dăncilă.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Fostul prim-ministru susţine că nu îi est teamă de eventuale plângeri penale pe care Guvernul Orban le-ar putea face în urma constatărilor pe care le fac noii miniştri.

”Eu nu am nicio problemă. Dacă vor să caute probleme, să se uite la casele domnului Iohannis, la fondurile europene ale domnul Barna, pentru că la mine nu există aşa ceva”, a afirmat Dăncilă.

Aceasta a vorbit despre PNL ca fiind ”partidul foarfecă”, cel care taie.

Citește și: Vești importante! Ce se întâmplă cu veniturile acestor români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.