Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Viorica Dăncilă, ultimul mesaj al campaniei pentru toate categoriile de români: cred în familie, Dumnezeu și poporul român

Viorica Dăncilă Constituție

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a lansat un ultim mesaj de campanie către toate categoriile de români. Viorica Dăncilă a spus că ea crede în Dumnezeu, în familie și în poporul român.

”Pentru cei nehotărâți, care știu că sunt foarte mulți: dragi români, vă cer încrederea pentru un mandat de muncă. Zi de zi, oră de oră am arătat că nu fug de responsabilități. Este pentru tinerii pe care îi rog să îmi dea o șansă să construim România împreună.

Pentru medici și profesori le spun că împreună vom aduce cele două domenii la nivelul pe care și-l doresc.

Pentru pensionari, care știu cât respect le port, că sunt un om care le respectă drepturile, știu că îi voi respecta și ajuta mereu.

Pentru femei și pentru mame, alături de care am fost întotdeauna și le voi sprijini necondiționat.

Pentru antreprenori: îi voi sprijini să își ducă proiectele la capăt și să intre pe piețele internaționale

Pentru românii din diaspora și pentru familiile lor de acasă: vreau să le spun că nu este suficient să le spunem să vină acasă, ci trebuie să generăm condițiile necesare pentru a reveni.

Dragi români, alegeți să-i judecați pe cei care vă cer votul în funcție de ceea ce au făcut pentru dumneavoastră în acești ani. Nu am aroganța să vă promit că voi fi președintele ideal, dar vă promit că voi munci mai mult

Eu cred în 3 lucruri: cred în familia, cred în Dumnezeu, nu-mi este frică decât de Dumnezeu și de faptul că-i voi dezamăgi pe români și cred în poporul român și în țara noastră, îmi iubesc țara și îmi iubesc poporul.

Mulțumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis mesaje de susținere, miilor de romțni cu care m-am întânit, membrilor PSD.
Duminica aceasta, puterea este în mâinile voastre. Mergeți și votați cu inima, sunt alături de fiecare român.”, a spus Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.