Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Viorică Dăncilă, vizită la Spitalul Judeţean Botoşani. Un pacient a izbucnit în plâns în timp ce vorbea cu premierul

dancila spital

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, și Sorina Pintea, ministrul Sănătății, au făcut efectuat marţi, 22 octombrie, o vizită la Spitalul Județean Botoşani.

Zeci de angajați ai unității spitalicești, medici, asistenți și infirmieri, au ieșit în întâmpinarea echipei PSD. Viorica Dăncilă și Sorina Pintea au fost întâmpinate cu flori de reprezentanții spitalului, iar angajații s-au înghesuit să le prindă în fotografii pe cele două.

Șefa PSD a vorbit cu o parte dintre angajați, dar și cu pacienții cu care s-au intersectat. Vizita nu a fost lipsită de un moment emoţionant, când un pacient a îzbucnit în lacrimi în timp ce îi relata premierului problemele sale.

Directorul Spitalului județean, Livia Mihalache, le-a prezentat oaspeților aparatura primită de la Ministerul Sănătății, respectiv Computerul Tomograf și RMN-ul, după care aceștia au făcut o vizită pe Secția Cardiologie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.