Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă vorbește despre TRĂDĂTORII din PSD: 'Am pierdut pentru că am fost trădați din interiorul partidului'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Viorica Dăncilă a fost demisă printr-o moțiune de cenzură votată de 238 de parlamentari pentru și doar 4 împotrivă. Din cele 238 de voturi, câteva zeci au aparținut unor parlamentari care au intrat în Parlament ca membri ai PSD, iar apoi au trecut la Pro România. Totodată, au mai fost voturi chiar din partea parlamentarilor care încă sunt în PSD.

”Sunt un om puternic, sunt lider de partid, sunt candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Un om puternic poate să își ducă echipa spre victorie. Au câștigat o bătălie, dar nu au câștigat războiul. Eu cred că ceea ce va urma va demonstra că PSD va câștigat alegerile prezidențiale. Mă îngrijorează ceea ce urmează de mâine, ce va face viitorul guvern pentru oameni. Eu cred că ne-am făcut datoria, am avut rezultate, nu performanțe. Am avut o guvernare eficientă. Plec după un an și 8 luni și pot să mă uit în ochii oamenilor și să spun că nu am luat decizii împotriva oamenilor, ci pentru oameni. Au fost 5 voturi din interiorul PSD care au votat moțiunea.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

Este dureros să spun că am fost urâtă. Am pierdut pentru că am fost trădați din interiorul partidului. Am fost trădați de oameni care au câștigat un mandat sub sigla PSD și au trădat. Nu pot să îmi vând partidul, așa cum fac altii. Unii vor să distrugă PSD, iar asta se poate observa.

Nu mi s-au cerut favoruri politice, nici mize financiare. Cred că li s-au promis de Victor Ponta că îi va duce la guvernare, că li se va oferi posturi de ministru. Vor vedea că i-a înșelat, ca de fiecare dată. Niciodată președintele Iohannis”, a declarat Viorica Dăncilă, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.