Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video viral: Un bărbat sare pe un BMW în mers ca să îi regleze tracțiunea pe zăpadă!/ Poliția reacționează

CNN
bmw logo

O persoană care circulă pe plafonul unei mașini în timp ce vehiculul derapează pe zăpadă a fost filmată în Vaslui, iar imaginile ajunse în spațiul public au devenit virale. Le-au văzut și polițiștii care l-au chemat pe șofer să dea explicații, scriu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. În filmarea apărută pe TikTok apare o persoană care reușește cu greu să își țină echilibrul în timp ce se află pe plafonul unei mașini care derapează pe zăpadă.

Imaginile au fost văzute și de polițiști, iar MAI a transmis, luni, că deși apreciază întotdeauna inventivitatea, așa ceva nu va fi niciodată apreciat.

„Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar: Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil!”, scriu cei de la MAI pe Facebook.

Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte polițiștilor secvența video, urmând să fie amendat „pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj. Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!”, mai scriu cei de la MAI.

Mașina are număr de înmatriculare de Vaslui. De altfel, publicația „Vasluianul” scrie că foarte probabil, filmarea este făcută pe dealul Dobrinei, sâmbătă, atunci când se înregistrau căderi substanțiale de zăpadă. În imagini se vede cum un tânăr urcat pe portbagajul mașinii încearcă să ajute tracțiunea spate a bolidului, sărind ca o minge de fotbal. În acest timp, mașina aproape că ajunge pe sensul celălalt, fiind la un pas de a produce un accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.