Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Virgil Guran dă noi detalii despre plângerile penale care îl vizează: 'Sunt acuzat că mi-am folosit influența și că am primit foloase necuvenite'

Antena 3
Virgil Guran

Virgil Guran, liderul senatorilor PNL, ar putea ajunge la DNA! Dezvăluirea îi aparține chiar liderului liberal, care a explicat și de unde vin problemele sale. Guran a explicat, marți, la TVR 1, în emisiunea ”Români9”, realizată de Ionuț Cristache, că toate problemele i se trag de la o investiție de 50 de milioane de euro realizată de IVECO.

Președintele PNL Dâmbovița, susținător declarat al lui Ludovic Orban la șefia PNL, a precizat că acuzațiile sunt de trafic de influență și primirea de foloase necuvenite.

Citește și: Virgil Guran: Cineva a fost pus să îmi facă o plângere penală. Nu sunt foarte deștept, dar sunt curajos

”Sunt un om destul de informat, se încearcă să se însceneze ceva. Nu îmi este teamă, îl sprijin pe Ludovic Orban fără probleme. Este adevărat că se vehiculează acest lucru, eu mi-am dorit să vină investiția IVECO aici. După această investiție, unii oameni în loc să spună bravo, consideră că trebuie să găsească niște soluții românești.

Am fost informat din sistemul respectiv, nu neapărat procurori. Sunt acuzat că mi-am folosit influența și că am primit foloase necuvenite. Dacă aș vrea să mă protejez, aș sta liniștit. O anumită parte a presei a mai încercat să mă distrugă.

Dacă Orban va pune batista pe țambal, să o mermelim, eu nu mai sunt alături de el. Au existat multe lucruri rele în justiție. S-ar putea să decontez ce spun acum. Îmi face rău ce spun, dar trebuie spus.”, a spus Virgil Guran.

Citește și: Rareș Bogdan, despre zvonul implicării serviciilor în Congresul PNL: 'Îi rog pe colegii mei să se mai răcorească' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.