Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vlad Voiculescu a decis: Cei doi oameni arși în incendiul din Prahova vor fi transferați în străinătate

incendiu colceag

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că se fac proceduri pentru transferul în străinătate a celor două victime ale incendiului de la fabrica de prelucrare a țițeiului din Prahova.

Potrivit Ministerului Sănătății, la UPU Ploiești se face în prezent evaluarea, se oferă asistenţă medicală de urgenţă şi prim ajutor calificat.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

„În paralel se urmează procedura legală, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 2.063 din 2 decembrie 2020 pentru înființarea comisiilor de analiză a solicitărilor de transfer în străinătate în vederea efectuării tratamentului pentru pacienții cu arsuri grave”, a anunțat, luni seara, MS.

Potrivit ISU Prahova, cei doi bărbați au vârste de 59 și 64 de ani și au arsuri de gradul 3 și 4, pe 60%, respectiv 70 % din corp.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește!

Ministerul Sănătății informează că cele două victime sunt în evaluare în prezent.

„La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate”, spun reprezentanții MS.

Citește și: Medicul Emilian Imbri trage un puternic semnal de alarmă: ‘Numărul persoanelor care vin spre spital, de vreo două săptămâni a crescut. Acum două săptămâni de exemplu, aveam 200 de locuri libere în spital, astăzi avem 82’

Incendiul violent a izbucnit luni seara la o societate care fabrică produse din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave.

„La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme și un autotren”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Citește și: Ludovic Orban: ‘În cursul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare se pot finaliza toate procedurile de numire a prefecților și subprefecților’ .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.