Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Vlad Voiculescu le cere bugetarilor să stea la rând la vaccinare: 'Cred că este jenant. Ar trebui să poată să mai aştepte'

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu diicot

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, critică dur "vaccinările paralele" organizate pentru diverse instituţii. Acesta afirmă că bugetarii ar trebui să mai aştepte, pentru a fi vaccinate persoanele vulnerabile.

"Nu au fost puţine exemplele semnalte în presă de organizări separate pentru diverse instituţii ale statului. Cred că este jenant. Acest lucru a fost discutat cât se poate de onest cu toată lumea, inclusiv cu premierul României, care împărtăşeşte pe de-a întregul această opinie şi această îngrijorare. O mai spun o singură dată: trebuie să îi protejăm pe cei vulnerabili, pentru că doar aşa salvăm vieţi. Întreaga idee a campaniei de vaccinare este să salvăm cât mai multe vieţi. Salvăm vieţi acum, zilele astea, cu fiecare persoană vulnerabilă, cu fiecare persoană la risc pe care o vaccinăm. Restul, cu tot dragul, ar trebui să poată să mai aştepte", a declarat Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.