Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vladimir Putin este în război total cu Alexei Navalnîi - Fratele opozantului rus a fost arestat, în urma mai multor percheziții

Vladimir Putin

Poliţia rusă l-a reţinut miercuri pe fratele lui Aleksei Navalnîi, după ce a efectuat percheziţii la apartamentul din Moscova al disidentului, transmite Reuters potrivit Agerpres.

În cursul zilei de miercuri, poliţia a efectuat raiduri la birourile organizaţiei lui Navalnîi, Fondul de luptă împotriva corupţiei, şi la alte câteva proprietăţi legate de acesta.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

Autorităţile ruse şi-au extins miercuri percheziţiile contra lui Aleksei Navalnîi şi colaboratorilor săi apropiaţi. Acţiunile au avut loc în cadrul unei anchete a Ministerului de Interne, pentru încălcarea "normelor sanitare" în vigoare din cauza epidemiei de COVID-19, după manifestaţiile desfăşurate sâmbătă în numeroase oraşe ruse, la apelul echipei lui Navalnîi.

În timpul demonstraţiilor pro-Navalnîi de la finalul săptămânii trecute au fost arestate peste 3.500 de persoane.

După arestarea sa în 17 ianuarie, Aleksei Navalnîi a ripostat, difuzând o anchetă despre imensa şi fastuoasa proprietate de care ar beneficia preşedintele Vladimir Putin pe malul Mării Negre şi a cărei construire ar fi costat peste 1 miliard de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.