Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Vladimir Putin, la volanul unui Mercedes pe podul spre Crimeea

Interfax
pod crimeea

Președintele rus Vladimir Putin a dat instrucțiuni pentru "aducerea structurilor podului din Crimeea la o stare ideală".

Președintele, însoțit de vicepremierul Marat Khusnullin, a condus pe podul din Crimeea. Imagini din timpul călătoriei, cu Putin stând la volanul mașinii, au fost difuzate de postul de televiziune Rossiya-24, potrivit agenției Interfax.

"Conducem pe partea dreaptă. Partea stângă a podului, din câte am înțeles, este în stare de funcționare, dar cu toate acestea trebuie să fie completată. A suferit un pic, trebuie să-l aducem la o stare ideală", a declarat Putin, inspectând podul.

La rândul său, Khusnullin a precizat că această parte a podului "este în stare de funcționare, am pus-o în ordine, am consolidat-o și am lansat traficul pe ea". "Dar, dacă o veți instrui, o vom aduce și noi în stare să fie la fel ca partea stângă", - a adăugat vicepremierul.

Președintele rus a subliniat că "bineînțeles că trebuie să se facă acest lucru".

Președintele rus a trecut cu mașina pe marginea podului distrus în urma atacului din 8 octombrie.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că Khusnullin i-a oferit lui Putin o explicație despre cum decurg lucrările de reconstrucție, câte persoane sunt implicate și ce lucrări vor mai fi în desfășurare.

"De asemenea, a existat o scurtă comunicare între Putin și muncitorii care efectuează lucrările la pod. Pe fondul amenințărilor continue exprimate oficial de la Kiev cu privire la posibile noi atacuri împotriva podului din Crimeea și a infrastructurii aferente, Putin a subliniat importanța drumului terestru care leagă Crimeea de restul Rusiei", a declarat Peskov.

UPDATE: Vladimir Putin a traversat podul din Crimeea cu un Mercedes, pentru că doar o astfel de mașină se afla la fața locului, a explicat Dmitri Peskov, secretarul de presă al șefului statului rus.

Explozie pe un pod din Crimeea

În dimineața zilei de 8 octombrie, pe partea carosabilă a podului din Crimeea a avut loc o explozie a unui camion, după care rezervoarele de combustibil ale unui tren de cale ferată au luat foc. Două travee ale șirului de drumuri cu două benzi, care merge de la Krasnodar la Kerch, s-au prăbușit. Legătura de autostradă de la Kerch la Taman a supraviețuit. Mai multe persoane au fost ucise. A fost deschis un dosar penal în baza articolului  referitor la"terorism".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.