Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vorbe grele în Senat: ex-ministru PSD îl acuză pe Florin Cîțu de tripofobie, narcisism și gândire specifică anilor '60

Facebook
radu stefan oprea

Fostul ministru PSD pentru IMM-uri, senatorul Radu Ștefan Oprea, a declarat luni în plenul Senatului, la dezbaterile pe marginea motiunii simple impotriva ministrului Finantelor, Florin Cîțu, că liberalul suferă de narcisism și încearcă să facă tot ce poate să se îndeplinească profețiile sale privind deficitul de 4,4% din PIB cu care acuza PSD. Social-democratul i-a dăruit lui Cîțu o carte și un dop.

„Degeaba incercati sa scapati de raspundere. V-am studiat de cand eram colegi in comisia economica. La inceput am crezut ca este vorba despre o fobie, tripofobia, fobia gaurilor. Intre timp am constatat ca este mult mai grav decat atat, este vorba de narcisism si se manifesta ca profetia pe care ati facut-o istiric trebuie sa se indeplineasca azi si trebuie sa gasiti toate mijloacele ca deficitul de 4,4% sa fie real”, a zis fostul ministru PSD.

Radu Ștefan Oprea a adăugat că Florin Cîțu este depășit „Ideile de la 1960, din epoca scolii de la Chicago, nu mai sunt de actualitate. Retorica FMI si a Bancii Mondiale s-a schimbat”, a zis senatorul PSD.

La finalul discursului, fostul ministru i-a dat lui Florin Cîțu o carte intitulată „Selfie”.

"Aș vrea să vă rog astăzi să-i facem un cadou noi toți cei din sală domnului Cîțu și să votăm pentru moțiunea simplă astfel încât domnul Cîțu să poată să-și realizeze un vis, acela de a da cel mai frumos selfie, care va deveni cu certitudine viral, pentru că milioane de români vor da like la ultima poză a domnului Cîțu pe treptele Ministerului Finanțelor. Domnule Cîțu dați-mi voie să vă fac cadou o carte, se numește «Selfie» și este descrisă foarte frumos, spune în felul următor: «Selfie ne poartă de pe valurile Greciei antice, prin Evul Mediu creștin, către propovăduitorii stimei de sine din California anilor 1980, prin avântul narcisismului și prin era neoliberalismului și individualism în care trăim acum», a afirmat senatorul PSD Radu Oprea, luni, la dezbaterea asupra moțiunii simple împotriva lui Florin Cîțu.

Senatorul PSD Radu Oprea i-a oferit ministrului Finanțelor Florin Cîțu cartea și un dop. "Acesta este pentru dumneavoastră și v-am adus un dop, să puneți dop găurilor pe care le vedeți", a adăugat Radu Oprea.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.