Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Zeci de morţi într-o busculadă în timpul unui serviciu religios, pe un stadion: Busculada s-a produs când predicatorul a vărsat 'ulei sfânt' pe pământ

Cel puţin 20 de persoane şi-au pierdut viaţa şi altele au fost rănite într-o busculadă produsă sâmbătă seara în timpul unui serviciu religios evanghelic pe un stadion din nordul Tanzaniei, au indicat duminică responsabili guvernamentali şi martori oculari, citaţi de Reuters şi AFP.

Mii de oameni au umplut sâmbătă un stadion din oraşul Moshi, nu departe de Muntele Kilimanjaro, pentru a asista la o ceremonie de rugăciuni condusă de Boniface Mwamposa, care îşi spune 'apostolul' şi este liderul unei mişcări evanghelice numite 'Ridică-te şi străluceşte, Tanzanie', informează agerpres.ro.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

Boniface Mwamposa atrage mulţimi imense promiţându-le credincioşilor prosperitate şi vindecarea bolilor.

Busculada s-a produs când predicatorul a vărsat 'ulei sfânt' pe pământ, iar credincioşii s-au călcat în picioare pentru a-l atinge în speranţa că se vor vindeca de boli.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială

'Până în prezent, am numărat 20 de morţi şi 16 oameni au fost răniţi în incident', a declarat comisarul districtual Kippi Wariobia. Printre cei decedaţi se află şi cinci copii, a precizat el.

Autorităţile se tem că bilanţul victimelor ar putea creşte, având în vedere numărul celor prezenţi şi întunericul din momentul busculadei.

Citește și: Eugen Teodorovici se gândește să dea în judecată PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.