Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Zeci de polițiști au fost răniți în confruntările cu spectatorii de la meciul Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart

Aproximativ 50 de poliţişti au fost răniţi sâmbătă în timpul unor ciocniri cu fanii echipei Eintracht Frankfurt, chiar înainte de meciul de pe teren propriu cu VfB Stuttgart (1-2), din campionatul Germaniei, au anunţat sâmbătă seara autorităţile locale.

Mai mulţi membri ai personalului de securitate de la Deutsche Bank Park au fost, de asemenea, răniţi în timpul confruntărilor, iar patru membri ai forţelor de ordine au trebuit să fie transportaţi la spital. Poliţia a precizat că a efectuat "mai multe arestări", scrie news.ro.

Încăierările au început în jurul orei 17.45, cu 45 de minute înainte de începerea meciului. Un grup de suporteri locali a atacat mai întâi personalul de securitate, care dorea să efectueze un control la intrarea pe stadion, care este de obicei rezervată "ultraşilor" din Frankfurt. Acestora li s-au alăturat rapid alţi ultraşi care se instalaseră deja în tribuna lor de la stadion şi care au părăsit-o în grabă pentru a se alătura confruntărilor.

În momentul în care poliţia a intervenit, aceasta a fost la rândul ei ţintită cu "articole pirotehnice", bariere de fier şi sticle, înainte de a reuşi să pună capăt incidentelor, potrivit comunicatului de presă.

În urma confruntărilor, meciul a început în faţa tribunei parţial goale rezervate suporterilor "ultras".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.