Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marius Budăi dă de pământ cu guvernarea PNL: 'Pentru ei, nimic nu reprezintă priorități pentru că le-au îngețat tot'

Facebook.com
Marius Budai, deputat PSD

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a prezentat miercuri, la lansarea bugetului alternativ propus de social-democrați, date din sectorul social și cifre pe care PSD le propune.

"Vom crea în plus 110.000 de noi loculi de muncă. Înseamnă redarea demnității acelei persoane care își poate câștiga traiul cinstit. Este de neînțeles pentru noi averisunea lui Cîțu de a mări salariul minim pe economie.

Iată că România Edicată a domnului președinte Cîțu a dus la plafonarea salariului pentru cei cu studii superioare. Credem că sunt contraproductive aceste măsuri de austeritate.

O problemă extrem de spinoasă este pensia minină. Avem un milion de oameni în această situație. O situația îngriorătoare este rata șomajului. Trebuie să reluăm această luptă cu crearea de noi locuri de muncă.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

Nu putem vorbi de o integrare totală în UE cu pensii și salarii mici. Vrem să aducem mediul de trai spre nivelul mediu din UE. Dacă majorăm salariile și pensiile, vom ajunge la 73 la sută din media UE.

Avem în buget programe pentru stimularea natalității. Este specială pentru că viitorul nostru depinde de creșterea natalității. Vom avea probleme în 10-15 ani.

Nico noi nu am avut în buget banii pe care i-am dorit. Dar totul ține de priorități, iar totul vine din pricepere. Noi susținem bunăstarea cetățenilor români.

Pentru cei de acum, nimic nu reprezintă priorități pentru că le-au înghețat tot. Noi nu ne propunem să introducem taxe noi. Bani există", a spus Marius Budăi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.