Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Videoclip amuzant cu Joe Biden: 'Sunt foarte tânăr, energic şi arăt bine' (video)

YouTube
Joe Biden

Echipa electorală a lui Joe Biden a difuzat un spot publicitar în care liderul american abordează direct preocupările legate de vârsta sa, relatează The Guardian, conform News.ro.

Spotul de 60 de secunde îl arată pe preşedinte glumind pe tema vârstei şi subliniind virtuţile "celei mai puternice economii din lume".

Videoclipul care va rula timp de şase săptămâni pe posturile de televiziune americane nu se fereşte să abordeze ceea ce mulţi alegători spun că este o îngrijorare tot mai mare: vârsta preşedintelui.

Spotul, intitulat "Pentru tine", începe cu un Biden vesel şi pus pe glume. "Uite, nu sunt un tip tânăr. Asta nu este un secret", spune preşedintele în vârstă de 81 de ani. "Dar înţeleg cum să fac lucrurile pentru poporul american", adaugă el.

Finalul spotului publicitar prezintă o filmare în care un producător din afara camerei îi cere lui Biden să mai facă o dublă, la care Biden glumeşte: "Uite, sunt foarte tânăr, energic şi arăt bine. De ce naiba să fac asta?".

Dintre cei care au votat pentru Biden în 2020, 26% au declarat că sunt ferm de acord că vârsta sa îl va face un preşedinte ineficient pentru un al doilea mandat.

La 81 de ani, Biden este cel mai în vârstă preşedinte care a încercat vreodată să candideze la realegere, deşi Trump, la 77 de ani, este cu doar patru ani mai tânăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.