Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul industriei alimentare, prezentat la Târgul Internațional de Invenții și Inovații

INOVALIMENT
industria alimentara fabrica paine

Târgul Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar INOVALIMENT ajunge la ediția a II-a.

Studențiii, masteranzii, cadrele universitare din facultățile cu profil alimentar, specialiștii institutelor de cercetare și stațiilor de cercetare din domeniul agricol și alimentar mai au timp, până pe 31 octombrie, să își înscrie proiectele de cercetare la Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar INOVALIMENT. Acestea trebuie să se încadreze în una dintre următoarele teme de cercetare: nutriție de precizie, tehnologii alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată, proteine ​​alternative, ingrediente inovatoare, alimente sustenabile, alimente optimizate pentru creșterea calității vieții (digestibilitate, reformularea produselor pentru reducerea excesului de sare, zahăr, grăsimi saturate, acizi grași trans, accesibilitate). Participarea este gratuită.

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro.

INOVALIMENT este primul târg internațional de invenții și inovații din domeniul alimentar din România, iar scopul său este de a oferi cercetătorilor un spațiu de interacțiune și prezentare a ideilor, de recunoaștere a lucrărilor inovatoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.