Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitură în județul Tulcea - Populația a fost avertizată prin RO-ALERT

playtech.ro
ro-alert

Un autoturism a fost blocat, joi după-amiază, de o viitură formată pe drumul naţional 22F, între satele Horia şi Mircea Vodă, iar patru curţi ale unor gospodării din satul Mircea Vodă au fost inundate, în timpul unor ploi torenţiale, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul aflat în maşina blocată de viituri nu a fost rănit şi autoturismul a fost scos din nămol cu un buldoexcavator de lucrătorii Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din comuna Cerna.

În sprijinul populaţiei din cele patru gospodării afectate de ploile torenţiale au intervenit atât pompierii din unitatea din oraşul Măcin, cât şi SVSU Cerna cu motopompe.

Mai multe localităţi din judeţul Tulcea au fost, joi după-amiază, pentru două ore, sub avertizare meteo de ploi abundente, torenţiale, frecvente descărcări electrice, grindină şi vijelie şi populaţia a fost avertizată prin sistemul RO-ALERT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.