Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viiturile au provocat haos în sudul Tanzaniei - Cel puțin o persoană și-a pierdut viața

Operation World
Tanzania

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 39 au rămas fără adăpost în urma viiturilor provocate de ploile abundente în regiunea sudică Mtwara din Tanzania, unde sute de case au fost avariate şi inundate, au anunţat miercuri autorităţile, relatează agenţia Xinhua potrivit Agerpres.

Persoana care a decedat se deplasa cu motocicleta, marţi seara, în timp ce a fost surprinsă de viituri în Mtwara, a declarat Christina Sunga, comandant regional al departamentului de pompieri şi intervenţii de urgenţă din oraşul Mikindani, situat în această regiune.

Comisarul regional din Mtwara, Gelasius Byakanwa, a declarat într-un interviu acordat Xinhua că în urma inundaţiilor 39 de persoane sunt sinistrate, 117 locuinţe au fost avariate şi alte 315 de case au fost inundate.

Numărul persoanelor sinistrate ar putea fi mai mare, unii dintre locuitori refugiindu-se la rude şi vecini, a precizat Byakanwa, adăugând că autorităţile nu au încheiat bilanţul pagubelor provocate de inundaţii.

Comisarul a menţionat că persoanelor afectate de inundaţii li s-au pus la dispoziţie adăposturi improvizate în treisprezece şcoli din Mtwara-Mikindani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.