Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban dă din nou vina pe Soros - Cei care critică acordarea de azil pentru Nikola Gruevski sunt finanțați de miliardarul de origine maghiară

washingtonpost.com
Viktor Orban

Premierul ungar Viktor Orban a afirmat vineri la Radio Kossuth că cei care atacă Ungaria pentru că i-a acordat azil fostului premier macedonean Nikola Gruevski sunt ''identici'' cu persoanele şi organizaţiile care susţin migraţia, relatează agenţia MTI preluată de Agerpres.

În opinia lui Orban, organizaţiile cele mai critice la adresa guvernului ungar în legătură cu acordarea de azil lui Gruevski sunt toate ''din buzunarul'' miliardarului american George Soros.

Gruevski s-a orientat către o ţară care a avut un rol-cheie în combaterea migraţiei şi fără el ar fi fost mult mai greu în ce priveşte apărarea graniţei ungare, a precizat premierul ungar, adăugând că fostul premier macedonean şi ţara lui au fost consideraţi întotdeauna drept aliaţi ai Ungariei.

''Aliaţii ar trebui trataţi cu decenţă, şi, atunci când se îndreaptă către noi, ei merită un tratament decent'', a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.