Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban, lovit în 'inimă': facturile mari la energie închid instituțiile din Ungaria, printre care și stadioanele de fotbal

viktor orban

Facturile de energie în creștere forțează Ungaria să închidă bibliotecile, teatrele, piscinele și chiar noile stadioane de fotbal pentru iarnă, informează AFP, relatează The Guardian.

Terenurile de ultimă generație - simboluri ale celor 12 ani de putere ai premierului Viktor Orban - se numără pe o listă lungă de clădiri care nu mai pot face față creșterii prețurilor la energie în această țară din Europa Centrală.

Deși este unul dintre cele mai bogate orașe din țară și este condus de partidul lui Orban, Szekesfehervar este unul dintre multele orașe care își închid muzeele, bibliotecile și teatrele. De asemenea, noul său stadion cu o capacitate de 14.000 de locuri, administrat de municipalitate, și-a tras obloanele luna aceasta pentru a economisi, a declarat primarul Andras Cser-Palkovics.

"Spațiile comunitare sunt cele care fac un oraș. Nimeni nu s-a bucurat de aceste măsuri, dar au acceptat că sunt necesare", a declarat pentru AFP Cser-Palkovics, membru al partidului de guvernământ Fidesz al lui Orban, la Primăria din Szekesfehervar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.