Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban s-a dezlănțuit la adresa instituțiilor internaționale: 'Am trimis botniţa înapoi la Bruxelles şi lesa înapoi la FMI'

the telegraph
Viktor Orban

Premierul maghiar Viktor Orban şi-a intensificat declaraţiile acuzatoare la adresa Uniunii Europene şi a instituţiilor internaţionale în apropierea alegerilor parlamentare din Ungaria programate pentru luna aprilie.

Oficialul de la Budapesta a susţinut în discursul anual despre starea naţiunii că "norii negri se adună" deasupra Europei, iar ţara sa este ultimul bastion de luptă împotriva "islamizării" Europei, arată The Guardian.

Occidentul a "deschis calea către declinul culturii creştine şi către expansiunea Islamului", în timp ce guvernul său a "prevenit revărsarea dinspre sud a lumii islamice", a afirmat premierul maghiar.

Groază în Mexic: Un nou cutremur imens a lovit țara, la doar două zile de la seismul de 7,5 pe scara Richter - FOTO

"Suntem printre cei ce cred că ultima şansa a Europei este Creştinătatea. Dacă sute de milioane de oameni vor fi lăsaţi să se mute spre nord, va fi o presiune enormă pe Europa. Dacă toate acestea vor continua, în marile oraşe ale Europe va fi o majoritate musulmană", a declarat premierul ungar.

În lupta pentru câştigarea unui al treilea mandat de premier, Viktor Orban s-a lăudat cu succesele sale împotriva ameninţărilor la modul de viata al ungurilor din partea "politicienilor din Bruxelles, Berlin şi Paris" şi a lansat atacuri la adresa Uniunii Europene şi Fondului Monetar Internaţional.

"Am trimis botniţa înapoi la Bruxelles şi lesa înapoi la FMI", a afirmat Viktor Orban.

Nici obsesia lui Viktor Orban privindu-l pe George Soros nu a lipsit din discurs. Premierul maghiar a acuzat că afaceristul cu origini maghiare îşi foloseşte averea să cumpere influenţă la Bruxelles şi în vest, dar şi Organizaţia Naţiunilor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.