Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semifinalele UCL: Villarreal trebuie 'să facă un meci perfect' pentru a trece de Liverpool

Radu Pop
champions league

Villarreal trebuie "să facă un meci perfect" în meciul de marţi cu Liverpool, semifinala retur a Ligii Campionilor, a declarat luni Unai Emery, antrenorul echipei spaniole, învinsă în tur cu 2-0 pe Anfield, transmite AFP.

"Trecem printr-un moment istoric. Anul trecut cu Europa League, anul acesta cu Liga Campionilor... Villarreal este mândru de proiectul familiei Roig (proprietara clubului - n. r.). Nu toată lumea din oraş iubeşte fotbalul, dar întreg oraşul se identifică cu această echipă. Asta e cel mai important. Dar marţi vom juca pentru a fi mândri de ce am realizat. Vom juca pentru calificarea în finală", a afirmat Emery într-o conferinţă de presă.

"Este adevărat, Liverpool nu a pierdut niciodată la mai mult de două goluri în acest sezon. Liverpool este o echipă care are o încredere uriaşă în ea. Este cea mai buna echipă din lume. Iar ca să-i învingi, va trebui să atingem excelenţa. Va trebui să facem pur şi simplu un meci perfect. Şi ar trebui să găsim mai multe lacune decât au găsit echipele care au jucat până acum cu Liverpool", a spus tehnicianul spaniol.

Potrivit lui, Villarreal va încerca "să-şi regăsească jocul de atac". El a adăugat: "Dacă MVP-ul meciului de marţi va fi tot un jucător al lui Liverpool, înseamnă că vom fi eliminaţi. Dacă e unul dintre ai noştri, vom fi acolo, nu departe."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.