Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vin Diesel va construi un studio de film în Republica Dominicană

vindieselfanclub.com
Vin Diesel

Actorul american Vin Diesel a semnat duminică un acord pentru construirea unui studio de film în localitatea Puerto Plata, din nordul Republicii Dominicane, a anunţat preşedintele acestei ţări, Luis Abinader, relatează EFE.

Studioul va fi construit de compania de producţie One Race Films, înfiinţată de Vin Diesel, care a produs franciza "Fast and Furious", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Live video! Sișu le cere oamenilor să nu le respecte noile restricții: ‘Ați înnebunit la cap?’

"Din #Bergantin, Puerto Plata, vrem să anunţăm ţării încheierea unui acord în vederea construirii unui studio de film sub conducerea lui @vinDiesel şi One Race Film care va consolida industria cinematografică dominicană şi va crea mii de locuri de muncă şi va impulsiona turismul", a anunţat Abinader pe contul său de Twitter.

Preşedintele Abinader, care duminică a vizitat Puerto Plata, a postat o fotografie alături de cunoscutul actor, aflat pentru a treia oară anul acesta în această ţară.

Guvernul dominican nu a publicat detalii privind costul investiţiei sau dimensiunea studioului de film.

În discursul său în faţa Congresului Naţional (Parlament) din 27 de februarie, Abinader anunţase "demararea construcţiei unor studiouri de film, a căror dimensiune va surprinde cu siguranţă, la fel ca şi implicarea de companii şi actori internaţionali."

Republica Dominicană are pe teritoriul său mai multe studiouri cinematografice americane, peisajele acestei ţări tropicale fiind scenariul a numeroase filme de la Hollywood din anii 70, precum clasicele şi multipremiatele "Apocalypse Now" şi "The Godfather II".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.