Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vincent Pinto, suspendat două meciuri de la Cupa Mondială de rugby

quinzemondial.com
rugby

Aripa portugheză Vincent Pinto a primit o suspendare de două meciuri pentru o lovitură cu piciorul la cap aplicată galezului Josh Adams în timpul meciului dintre selecţionatele celor două ţări, disputat sâmbătă la Nisa (Franţa), în cadrul Cupei Mondiale de rugby 2023, informează Reuters.

Pinto a primit un cartonaş galben în urma incidentului respectiv, produs în timpul unei sărituri pentru prinderea mingii, în minutul 77, însă acesta s-a transformat ulterior în cartonaş roşu după ce acţiunea a fost analizată de arbitrajul video.

Rugbistul lusitan, în vârstă de 24 de ani, va rata astfel meciul dintre Portugalia şi Georgia programat sâmbătă la Toulouse, precum şi cea de-a treia partidă din grupă a naţionalei ţării sale, împotriva Australiei, dar va putea juca împotriva Fiji, pe 8 octombrie, dacă va urma programul de prevenţie al World Rugby pentru reducerea riscurilor privind loviturile la cap.

Coechipierul său Rafael Simoes, citat pentru un placaj periculos în cursul aceluiaşi meci cu galezii, a fost în schimb exonerat de către comisia de disciplină şi va putea juca împotriva Georgiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.