Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine Băsescu în noul PNL? Doi grei enunță ipoteza

Președintele Traian Băsescu a declarat că se va înscrie în PMP, după ce va pleca de la Cotroceni. Cu toate acestea, statutul noului PNL prevede că foștii președinți ai vechilor partide PNL și PDL au un loc asigurat în conducerea noului PNL.

Deputatul PDL, Mircea Toader, susține că președintele Traian Băsescu ar putea, dacă și-ar dori, să revină în noul PNL. La noi, conform statutului, este de drept în Biroul Permanent Național. Așa e statutul, ca fost președinte de partid ”, a spus Mircea Toader, la Antena 3.

Aceeași ipoteză a fost avansată și de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, care a spus, însă, că va demisiona din PNL dacă ajunge să fie coleg cu Traian Băsescu.

”Aş putea pleca şi mâine, nu o fac brusc, nu îmi este indiferent ce se întâmplă cu acest partid, dacă mai rămân, dacă nu devin coleg de partid cu Traian Băsescu (...) Dacă vrei să avem un partid de dreapta să clarificăm nişte lucruri, eu trebuie să ştiu dacă în acest partid, dacă doreşte domnul Traian Băsescu să se întoarcă, ce face acest partid. Eu cu domnul Băsescu nu pot fi în acelaşi partid, indiferent dacă mai sunt politician sau nu”, a declarat Crin Antonescu, la Gândul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.