Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine SEMNALUL de răscoală în PC: "Dacă nu schimbăm strategia, ne asumăm dispariția"

PC - STIRIPESURSE.RO

Un deputat PC a dat, miercuri, semnalul in partid. Alaturarea de PSD si renuntarea la identitatea partidului pot duce la disparitia de pe scena politica. Rămâne de văzut ce ecouri va genera poziția deputatului in partid.

Surse din PC au declarat pentru stiripesurse.ro ca trebuie o schimbare in partid, altfel alegerile din 2016 vor fi inca un dus rece pentru partid, si inca unul care ar putea sa fie fatal.

"L-am sustinut pe Victor Ponta si nu ma dezic de acest fapt, cred ca a luat decizii bune in multe privinte. Trebuie insa sa scape de unele influente negative din jurul sau, altfel lucrurile nu se vor indrepta de la sine. Partidul Conservator trebuie sa-si regandeasca strategia pentru perioada urmatoare. A continua sa faca politica altui partid si nu politica proprie, cea a valorilor conservatoare, inseamna a-si asuma disparitia. Am intrat in politica pentru a fi de partea cetatenilor si pentru a sustine tot ce este benefic pentru ei si pentru Romania. Daca alianta si partidul din care fac parte au alte prioritati, atunci drumurile noastre se vor desparti", spune deputatul PC Vasile Dragusanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.